Kerti traktor, kis és közepes méretű gyepfelülettel rendelkező kerttulajdonosok számára ajánljuk. Segítségével nagyszerűen összegyűjthető a levágott fű és a lehullott levél is, így rendezett körülményeket teremt a pázsiton. A tágas integrált fűgyűjtő a vezetőülésből is könnyen kiüríthető. Nagy teljesítményű, Husqvarna sorozatú motorral van felszerelve, szívató nélküli indítás és pedállal működtethető hidrosztatikus váltó jellemzi. A BioClip® dugó és a terelőlap a hátsó kidobáshoz tartozékként kapható.

Fűgyűjtős vagy oldalsó kidobású legyen?

A Husqvarna kerti traktorokkal a gyephez leginkább megfelelő vágási módszer alkalmazásának köszönhetően kiváló eredményeket érhet el. Ha szeretné összegyűjteni a nyesedéket, és szeretne jó eredményt elérni, válasszon beépített fűgyűjtővel rendelkező típust. A gyors és hatékony vágás érdekében válasszon oldalsó fűkidobású traktort. Ha a gyep trágyázásra szorul, váltson mulcsozó funkcióra. A gép felaprítja a füvet, amely így tápanyagként a pázsitra szóródva gyorsan lebomlik.

A munkához megfelelő méret

Általában igaz, hogy ha a kertben nagy, összefüggő területeket borít gyep, akkor fontos, hogy a kerti traktor kellően nagy vágásszélességgel rendelkezzen. Ha azonban sok a kertben az akadály (fák, bokrok stb.), akkor inkább olyan kisméretű kerti traktort érdemes választani, amely a legszűkebb átjárókon is átfér. A Husqvarna kerti traktorok választékában 95–122 cm vágásszélességű gépek

Információk

Kapcsolat

Papp 1992 Műszaki Kft.

2600 Vác, Rákóczi u. 14.

06 27/300-279